Θέση μας

Θέση μας

Στις κατασκευές  σχεδόν κανένα έργο δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο, όσο μικρό ή όσο μεγάλο και αν είναι.
Δεν υπάρχει τυποποιημένη επανάληψη το κάθε ένα είναι μοναδικό, μπορεί να υπάρξουν απλά κοινά δομικά στοιχεία η κοινός τρόπος κατασκευής.

Γι αυτό  χρειάζεται σωστή μελέτη και ευρεία αντίληψη, ώστε να κατασκευαστεί το έργο που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, χωρίς να σπαταλούνται άσκοπα έξοδα και χρόνος.

Η ιδέα (ως προς τη μορφή  & τον τρόπο υλοποίησης) είναι από τα πιο σημαντικά και χρήσιμα  εργαλεία στο χώρο της κατασκευής. διότι οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Έτσι μπορούμε συγκριτικά μεταξύ των διαφόρων τρόπων, τύπων, ή υλικών κατασκευής,  αναμφισβήτητα  να πετύχουμε την πιο οικονομική, ασφαλή, ανθεκτική, όμορφη, λειτουργική, άνετη, σύγχρονη, ζεστή, την πιο σύντομη χρονικά, και όσα άλλα.
Αυτή που ο πελάτης μας θέλει και χρειάζεται πραγματικά. Η ιδέα και φυσικά η γνώση ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις  δυνατότητες που μας δίνονται. 
Έτσι μπορούμε να δώσουμε αριστοκρατική μορφή και στην πιο απλή κατασκευή!!

Σε πολλά από τα έργα μας, οι πελάτες μας θα ζουν μαζί τους για όλη την υπόλοιπη ζωή τους, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ανακατασκευές η άλλες παρεμβάσεις.
Αυτό μας δημιουργεί την υποχρέωση να σκεφτούμε, να σχεδιάσουμε  και να εργαστούμε έτσι ώστε να κάνουμε ότι είναι καλύτερο για τους ίδιους και τις ανάγκες τους. Γιατί το έργο που εμείς θα τους παραδώσουμε, ενδεχομένως να το χρησιμοποιήσουν σε όλη τους την ζωή.
Και βέβαια να σεβαστούμε τα χρήματα που θα διαθέσουν όποιου ποσού και αν είναι.

Όσο για τα έργα που εξ αντικείμενου η επόμενη ανακαίνιση η ανακατασκευή θα υπάρξει οπωσδήποτε, (για λόγους ανανέωσης συνήθως σε επαγγελματικούς χώρους), είναι αναγκαίο να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε με τρόπο τέτοιο που θα επωφεληθούμε από την παρούσα κατασκευή και μελλοντικά

Για το ανθρώπινο δυναμικό της IONIA art, όλα τα έργα μας  είναι πρόκληση και ευχαρίστηση ταυτόχρονα, διότι εμπεριέχουν την χαρά της δημιουργίας, η οποία  είναι και  η επιπλέον ανταμοιβή μας!!

Βλέπουμε και απολαμβάνουμε ζωντανά το αποτέλεσμα του κάθε έργου μας. Αν σκεφτούμε ότι μας δίνεται η δυνατότητα για παράδειγμα να αναλάβουμε μια παραμελημένη αποθήκη όπου στο τέλος μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο και όμορφο επαγγελματικό χώρο, και το βασικότερο αποκτά ζωντάνια, μαζεύεται κόσμος, αλλάζει ολόκληρη η ενέργεια του πλέον αποκτά ζωή!!  παράγει έργο, επωφελούνται άνθρωποι!!

Και αυτό συμβαίνει σε κάθε μας έργο ανεξαρτήτως μεγέθους, έστω ότι βάψαμε ένα διαμέρισμα με τα κατάλληλα χρώματα και άλλαξε όλη η εικόνα του χώρου και η διάθεση όσων κατοικούσαν σε αυτό και ας ήταν έργο πολύ χαμηλού κόστους.

Για εμάς εμπεριέχει αυτό το γνώριμο συναίσθημα της δημιουργίας, και επιπλέον μας φέρνει πιο κοντά, συνεχώς με ανθρώπους, με τους πελάτες μας, με όσους μας συστήνουν,  τους οποίους ευχαριστούμε... και που γνωρίζουν ότι είμαστε εδώ για ότι μας χρειαστούν.