Κουφώματα Pvc

Κουφώματα Pvc

Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc Κατασκευή νέων & Αντικατάσταση παλιών

Επικοινωνήστε μαζί μας για Δωρεάν μελέτη και συμβουλές στο 2118001003

23k.jpg29k.jpg33k.jpg34k.jpg30k.jpg20k.jpg24k.jpg11k.jpg12k.jpg21k.jpg9k.jpg14k.jpg27k.jpg17k.jpg10k.jpg6k.jpg5k.jpg36k.jpg19k.jpg18k.jpg15k.jpg4k.jpg26k.jpg16k.jpg7k.jpg2k.jpg25k.jpg3k.jpg28k.jpg35k.jpg31k.jpg8k.jpg13k.jpg32k.jpg1k.jpg


Η εταιρία μας διαθέτει κουφώματα, ρολά και πατζούρια για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας και κορυφαία ποιοτικά. Με αποτελεσματική θερμομόνωση, ασφάλεια, αντοχή καθώς και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. Προσφέρουμε οικονομικές λύσεις τόσο σε νέα κατασκευή, όσο και στην αντικατάσταση των παλιών σας κουφωμάτων, με σύγχρονα θερμομονωτικά Αλουμινίου & PVC

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
Ηχομόνωση
Άριστη εφαρμογή
Υδατοστεγάνωση
Εξοικονόμηση ενέργειας
Άριστη αντιδιαρρηκτική προστασία

Οι θερμομονωτικές ιδιότητες ενός κουφώματος, καθορίζονται τόσο από την ικανότητά του να εμποδίζει την εισροή ζεστού ή κρύου αέρα μέσω των συνδέσεων του και επίσης να εμποδίζει την διάδοση της θερμότητας, μέσω των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο. Αντιλαμβανόμαστε πρακτικά πως δεν πρέπει να «μπάζει» που σημαίνει πως τα ελαστικά της κατασκευής του θα πρέπει να κάνουν απόλυτη εφαρμογή και τα υλικά κατασκευής του να μπορούν να διακόπτουν την διαφορά θερμοκρασίας του εξωτερικού περιβάλλοντος με το εσωτερικό.

Θερμικές απώλειες έχουμε από το πλαίσιο του κουφώματος, την κατασκευή και τον τύπο των τζαμιών. Το προφίλ με μικρότερη θερμική αγωγιμότητα μειώνει τις απώλειες μέσα από το πλαίσιο.

Η θερμομόνωση και η ηχομόνωση, του τζαμιού είναι καθοριστικός παράγοντας. Σήμερα με τα ενεργειακά τζάμια επιτυγχάνουμε σημαντική εξοικονόμηση ενεργείας Για να προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας τα κουφώματα θα πρέπει να έχουν τζάμια ενεργειακά και να έχουν τα κατάλληλα διάκενα μεταξύ τους, τα κατάληλα πάχη των τζαμιών καθώς και υψηλή στεγανότητα στον αέρα.

Οπωσδήποτε πρέπει να συνυπολογίσουμε τις θερμικές απώλειες των τζαμιών, λόγω μετάδοσης βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την επιφάνεια, οπότε ο υαλοπίνακας που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος ενός κουφώματος, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίσης σημαντική είναι η ηχομόνωση και η μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις Ακόμα πρέπει η κατασκευή του κουφώματος αλλά και η τοποθέτηση στην οικοδομή να έχει πολύ καλή εφαρμογή.